Hoofdpagina

Uit Geoikia

Ga naar: navigatie, zoeken

English English Deutsch Deutsch

Welkom bij de Geoikia!

Voorbeeld scherm Geoide Viewer

De Geoikia is de online Help bij de Geoide Software. Geoide is een gebruiksvriendelijke GIS web-client, die gebruik maakt van services conform open standaarden, onder andere OGC standaarden. Geoide is open source software (LGPL), ontwikkeld door IDgis bv.

De Geoikia is bedoeld voor verschillende typen gebruikers:

• 'gewone' gebruikers (met name hoofdstuk 4).
  • GIS-experts (met name hoofdstuk 3 en 4);
  • systeem- en applicatiebeheerders (met name hoofdstuk 2 en 5);
  • ontwikkelaars (hoofdstuk 6)

In "Hoe kan ik ...?" kunt u antwoorden vinden op diverse gebruikersvragen. Afbeelding:tip.png Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact opnemen met IDgis. U krijgt persoonlijk antwoord en indien relevant wordt het antwoord op uw vraag toegevoegd aan de Geoikia.

> Stuur uw vraag aan IDgis.

Inhoud

1. Wat is Geoide?
  2. Download en Installatie
  3. Configuratie stappen
  4. De Geoide Viewer gebruiken
  5. Systeem en Applicatie beheer
  6. Ontwikkelomgeving (in English)
  7. Achtergronden
  8. Hoe kan ik ...?
  9. Over IDgis
Persoonlijke instellingen